Over ons

Preventieadviseur Pelt

 

Wij zorgen voor jouw veiligheid in regio Noord-Limburg.

WErkwijze

Veiligheid eerst

We starten met het uitvoeren van een audit. De hieruit afgeleide tekorten zullen we samen evalueren. Zo komen we samen aan een plan van aanpak met duidelijke tijdlijn. Prioriteiten worden bepaald en wettelijke verplichtingen in kaart gebracht. 

Prevema-Consulting volgt alles kort op zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig. Door een langdurige relatie op te bouwen kan er vanuit Prevema-Consulting een gestructureerde begeleiding opgebouwd worden die u als onderneming de zorg rond preventie wegneemt.

Preventieadviseur

Uw veiligheid is in de juiste handen

Marco adeler

Zaakvoerder

Prevema-Consulting is ontstaan uit een zeer gevarieerd arbeidsverleden. Ik merkte dat veiligheid in kleine en middelgrote onderneming vaak niet prioritair was en ondervond aan den lijve enkele te voorkomen ernstige arbeidsongevallen. Dit zette me aan om hier rond te gaan werken. Na het volgen van de nodige opleidingen startte Prevema-Consulting.

Wat we doen

Arbeidsveiligheid is niet de eerste prioriteit van een onderneming. Toch is het een must en een wettelijke verplichting voor elke onderneming. Je wil als werkgever gerust zijn en wanneer er toch een ongeval gebeurt wil je sterk in je schoenen staan door een goed gedragen welzijnsbeleid. Buiten het wettelijke wil je ook vanuit menselijk oogpunt goed zorg dragen voor uw medewerkers en onderneming, niet?
Prevema-Consulting kan u ondersteunen om een gezonde balans te vinden die aan de realistische normen voldoet zodat iedereen de bescherming ondervindt die het verdiend.

Get In Touch

Parkoever 3
3900 Pelt

+32 498 14 59 47
Marco@prevema-consulting.be